måndag 24 november 2008

Miljardären bakom LHC:s stjärnförvärv

Här är Linköpings nye superfinansiär. Hugo Stenbeck, 29, är redo att investera stora pengar i hockey­klubben. I en intervju i Dagens Industri berättar miljardären om satsningen. – Det kommer fler spelare till Linköping, lovar han.

Nytt malmö, man kan köpa lycka. Om man gillar nått lag i en sport.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hockeykultur!! går inte att köpa för pengar. det tar många år att bygga upp. i Linköping finns inte en gnutta kultur. Ett köpt lag och en publik som inte fattar ett skit.

Unknown sa...

Hockey kultur byggs po motivaton sont kan komma over en natt. Och detta har Linkoping gott om. Samma sak hande Luleo nar dom forst kom. Eller san jose sharks har I karlifonien. Ibland kan det komma med en ny spelare eller agare. Vilket fall som heslt motivation skapar god stamning god publik och god hockey kultur. Hockey intresset I linkoping ar betydligt storre en I vissa stadder dar lagen ar betydligt aldre.

Anonym sa...

Hockeykultur i Linköping?
Är det därför som Djurgården har 3 spelare i småkronorna och Linköping 0 (noll!)?
Är det därför som Djurgården har 16 SM guld och Linköping 0 (noll!).

Linköping är ett köpeslag som inte bidrar med ett skvatt hockeykultur. Köper bara in färdiga spelare, företrädesvis utländska, och har inte producerat en enda talang någonsin.
Det här är ju patetiskt att se.
Nää, ta och slå upp en historiebok, kolla på hockeyligans statistik och i SVT:s arkiv på nätet innan ni börjar bjäbba något om hockeykultur i Linköping.

(Skrivet av en Brynäsare)

Anonym sa...

Till Brynäsaren som vill vara anonym. Vad kan du om hockey och hur påläst är du? Linköping har en jättestor ungdomsverksamhet med stora framgångar se länk http://www.linkopinghc.com/index.php?menu=6&submenu=4 LHC har ingen egen produkt som lyckats är ju synd att du är så korkad att du inte vet vem Magnus Johansson är och titta i småkronornas laguppställning igen så får du se att det finns en kille som heter Viktor Ekblom. I fjol när småkronorna tog silver var Jonas Junland mycket tongivande i förstafemman och han finns i ST Louis Blues nu. Tips! Öppna inte käften om huvet är tomt.